top of page

Utproving- Varje hov är unik!

Vid en utprovning kommer jag till ert stall, jag hjälper er att hitta rätt storlek och passform. Tipsar om modell utefter era behov. Ni får känna och klämma på skorna.
Jag har oftast flera olika skor hemma för direktförsäljning, annars har jag alltid provskal i samtliga modeller och storlekar och erbjuder dropship.
Dvs jag provar ut rätt modell och storlek, ni beställer skor av mig som skickas direkt hem till er. Leveranstiden brukar vara max 1 vecka.
Har jag skor hemma får ni  leda & longera med skorna på, vid önskemål även provrida.
Det finns inga köpkrav vid en utprovning.
Pris för utprovning är endast 500kr/häst
Skornas pris varierar mellan olika modeller, men ligger i snitt på 2400kr/par.

Utprovningsgaranti i 10 dagar!
Om ni mot förmodan inte skulle vara nöjda med skornas passform. Om de alltid vrider sig eller ramlar av i galoppen erbjuder jag kostnadsfritt byte till annan storlek/modell. Alternativt köper jag tillbaka skorna och drar av 500kr för "lånet" oavsett slitage.
Denna garanti gäller ej för ånger.
Obs! Dessa 10 dagar gäller from det datum ni tillhandahåller skorna. Garantin gäller alltså inte om skorna "knappt har används" om tiden överstigit dessa 10 dagar. Detta är ett personligt erbjudande från min sida, jag får inga rabatter eller ångerrätt från skoleverantörerna.
Så provrid skorna inom dessa 10 dagar!

90 dagars garanti på skorna för fabriksfel. Gäller ej om hästen trampat sönder en sko. Oftast finns det reservdelar som man enkelt kan byta ut och laga sina skor till en billig peng,


Onlinehjälp!
Bor ni inte i närheten eller har någon som kan hjälpa er på plats kan ni skicka bilder och mått till mig, så vägleder jag er.
Ni köper skor och kan prova i lugn och ro i ert stall, passar dom inte så byter vi modell eller storlek. Ni får bekosta eventuell mellanskillnad eller slitage samt frakt. 


 
Flex_hoof_boots_logo_edited.webp
stockist-logo-1024x425.jpg
Ridning
bottom of page